Jag och karina är lite dåliga på tider verkar det som...

Ikväll var jag, Sonja, Sara och Karina på Pizza Express och åt middag. Herregud vad mätt jag är!

Kom på att jag glömt skriva vad som hände innan bion i fredags! Vi åkte in till stan vid kvart i tre för att gå i affärer lite, men framför allt för att vara där i god tid till bion som började klockan 6. Hämtade ut biljetterna, köpte popcorn och dricka och gick fram till vakten och lämnade fram biljetterna. Han ba men ni har ju biljetter till kvart över 9 visningen? Vi: Nej, till klockan 6. Så visade han på biljetten där det stog klart och tydligt att det var till kvart över nio. Vi som redan var en timma tidiga liksom...
   Vi funderade länge på vad vi skulle göra, om vi skulle se en bio innan, men hur kul är det att se två på raken egentligen? Så vi satte oss i baren, åt lite popcorn och satt där i nån timma, sen gick vi till stan, där allt var stängt. Men vi hade jäkligt kul ändå, kollade i skyltfönster, åt glass på McDonalds osv.
    Vid halv åtta så gick vi tillbaka till bion och satte oss i baren, eftersom det ju var ett tag kvar. Helt plötsligt så ser vi att det är världens kö till insläppet! Eftersom man väljer sina platser när man kommer in så vill man ju vara först för att få bra platser. Vi får ju panik och ställer oss i den långa kön, eftersom det måste vara till den visningen, det fanns bara till klockan 6 och till 9 och vilken annan film drar så mycket folk liksom?! Så när vi äntligen är framme så säger vakten att vår visning börajr om en och en halv timme och att de har satt in en extravisning. Sååå, det var bara att gå tillbaka till baren! Haha, vi drack ingenting iallafall, hade nog inte slutat så bra men tanke på hur många timmar vi satt där. Tillslut så var det dags för oss att gå in och då var vi först i kön! Iallafall tills ett gäng tanter kommer och knör förbi oss. Men vi fick asbra platser iallafall! Och filmen var så bra att den långa väntan var värd varenda sekund!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0