Awww

Jag är hundperson ut i fingerspetsarna, men detta klippet var ju ändå ganska gulligt


Lampan small!

Åh herregud, jag är typ i shock! Skulle sätta på en tvätt oså sprang jag upp för att hämta min smutstvätt och när jag tänder lampan smäller det jättehögt och glassplitter flyger genom hela rummet. En av mina lampor gick sönder! Det borde ju vara förbjudet att ha lampor som kan göra så! En glassbit landade precis framför mig, tänk om den hamnat i mitt öga eller något? Blev så rädd att jag först skrek och sen skakade jag bara. Nu har jag glasspillter i min säng och på golvet. Kul!

Söndagskväll

Har precis kommit hem från The boat house där jag var med Ulrike och Nanna. Åt ju även en sen lunch i stan med Nanna innan. Mycket mysig dag, om man bortser från vädret. Helt sjukt vad det blåser! Fick skjuts in en bit av Donna, hon körde förbi mig när jag väntade på bussen och frågade ifall jag ville ha skjuts in till stan. Hon släppte mig en bra bit utanför stan, så det var en bit att gå och herregud, fick typ springa för att vinden blåste så mycket. När jag skulle hoppa ur bilen så tog vinden tag i dörren så den öppnades med världens kraft, trodde den skulle gå av typ. Att stänga den var typ helt omöjligt så Donna fick dra i den från insidan och jag fick putta på från utsidan! Helt sjukt! Havet är ju jättenära så det är väl en del av anlednigen.

oooj, det blixtra precis! Tur att jag är inne!

Mamma skickade lite bilder från idag, mamma ställde ut Milla för första gången! Det gick tydligen bra, men de vann inte, fast de fick ett fint utlåtande.


Min otroligt fina mamma med världens bästa hund! <3
Fick även en bild på min älskade lillebror, gud vad stor han har blivit!


Jäkla Sverigetid

Åhhh! Jag gick ut en timma tidigt till bussen! Igen! Min dumma dator ställer om sig till Sverigetid hela tiden, utan att säga till.
Ska luncha med Nanna i stan och ikväll blir det The Boat house med Ulrike för en drink.

För övrigt så har jag läst halva Twilight nu. Och började igår morse typ. Har typ 200 sidor kvar. Får typ göra upp ett schema över hur många sidor jag kan läsa per dag, vill att den räcker i typ 11 dagar till. För New Moon ska jag läsa direkt efter och den ska jag ha på vägen hem, så jag har något att göra, det blir en lång dag. 7 på morgonen lyfter planet, tur att det är en så liten flygplats här att man slipper vara där 2 timmar innan. Flygplatsen har nämligen inte öppnat så tidigt! Hahahaha! Landar i Sverige 20.55. Hej hopp lång dag! Och då tar båda flygresorna max typ 3 timmar tillsammans. Det är en 4 timmars lång bussresa mellan flygplatserna och sen en jäkla massa väntan på de olika flyplatserna. Men om jag har min New Moon så kommer jag överleva.

Faaan, nu har det börjat ösregna! Hoppas det slutar om 25 minuter, för då ska jag gå.

Ha en bra söndag, pusspuss


beslutsångest

Tänkte gå ut idag men regnet öser ner och mina fönster vibrerar av vinden, så jag tror jag skippar det idag, var ju trots allt ute igår. Men, om jag ska ut, så ska jag inte gå fören om en timma, så jag har tid att bestämma mig.

Köpte en kofta och ett hårband i stan idag.

Det största problemet just nu är dock att jag gick ner för att äta något för ett tag sedan. Jag värmde upp något som var typ pasta med spenat innuti och ost utanpå. Så sjuukt äckligt. Så fort ingen såg så slängde jag alltihopa. Vilket leder till att jag nu är jättehungrig. Har bara ätit frukost idag. Kan ju inte direkt gå ner och göra mig mer mat. Istället för att tro att jag har anorexia så kommer dom typ tro jag  har bullimi istället, hahaha!


<3

Igår var jag och Sonja som sagt på New Moon. Åhh vad underbar den är!

Vi gick ut en snabbis efter, klubbarna stänger ett, så vi hann bara vara där nån timme eller så.

Nu ska jag göra iordning mig för att åka till stan, ska försöka hitta lite fina kläder :)


Hej twilightnörd

idag var jag och Karina inne i stan och försökte hitta lite julklappar. Eller aa, Karina gjorde det, men jag fick mest leta inspiration eftersom jag inte kommer kunna få med mig allt hem, så julklapparna får jag köpa i Sverige.

Lånade Twilight av Karina med och köpte även New Moon. Ska läsa ut Twilight innan jag åker oså kan jag ha New Moon på resan hem.

Ikväll ska jag och Sonja på New Moon. Haha, fan vilken Twilightnörd jag är...

Ne, nu ska jag göra iordning mig!

prov imorgon!

Imorgon är det dags för den första delen av Cambridge Advance provet, nämligen speaking-delen. Jag och Karina har blivit ihopparade, så vi ska sitta och diskutera bilder osv. Har övat på det och det har gått bra, så det ska nog inte vara några större problem.

Dock suger det att det inte finns någon mat här. Inte ens bröd finns det och nu är jag helt seriös. Ahhhh, ska man trotsa stormen och gå ut och köpa mat? Japp, storm. Det har blixtrat, åskat och just nu blåser det och ösregnar.

HAHAHAHA


boooored

Gees, vad dålig uppdatering. Beror på att jag inte har så mycket att skriva om just nu. Igår fick jag med mig Karina till gymmet (wieee) haha! Idag var jag på bibblan och lämnade böcker. Och i skolan naturligtvis! Nu ska jag snart dra till puben.



hahah hej tjockisansikte på mig!


Nöjd

Jag är verkligen sjukt nöjd med mig själv just nu. Jag har övertalat Sonja att vi ska gå och se New Moon, hon har inte sett den än! Wiehooo!

Och mamma, du har väl inte heller sett den? Vi kan se den när jag kommer hem? ;)

Åhhh så bra den är, vill bara se den om och om och om igen!!!

Jag och karina är lite dåliga på tider verkar det som...

Ikväll var jag, Sonja, Sara och Karina på Pizza Express och åt middag. Herregud vad mätt jag är!

Kom på att jag glömt skriva vad som hände innan bion i fredags! Vi åkte in till stan vid kvart i tre för att gå i affärer lite, men framför allt för att vara där i god tid till bion som började klockan 6. Hämtade ut biljetterna, köpte popcorn och dricka och gick fram till vakten och lämnade fram biljetterna. Han ba men ni har ju biljetter till kvart över 9 visningen? Vi: Nej, till klockan 6. Så visade han på biljetten där det stog klart och tydligt att det var till kvart över nio. Vi som redan var en timma tidiga liksom...
   Vi funderade länge på vad vi skulle göra, om vi skulle se en bio innan, men hur kul är det att se två på raken egentligen? Så vi satte oss i baren, åt lite popcorn och satt där i nån timma, sen gick vi till stan, där allt var stängt. Men vi hade jäkligt kul ändå, kollade i skyltfönster, åt glass på McDonalds osv.
    Vid halv åtta så gick vi tillbaka till bion och satte oss i baren, eftersom det ju var ett tag kvar. Helt plötsligt så ser vi att det är världens kö till insläppet! Eftersom man väljer sina platser när man kommer in så vill man ju vara först för att få bra platser. Vi får ju panik och ställer oss i den långa kön, eftersom det måste vara till den visningen, det fanns bara till klockan 6 och till 9 och vilken annan film drar så mycket folk liksom?! Så när vi äntligen är framme så säger vakten att vår visning börajr om en och en halv timme och att de har satt in en extravisning. Sååå, det var bara att gå tillbaka till baren! Haha, vi drack ingenting iallafall, hade nog inte slutat så bra men tanke på hur många timmar vi satt där. Tillslut så var det dags för oss att gå in och då var vi först i kön! Iallafall tills ett gäng tanter kommer och knör förbi oss. Men vi fick asbra platser iallafall! Och filmen var så bra att den långa väntan var värd varenda sekund!


Lady Gaga ft Beyonce - Telephone

Åh, är helt kär i denna låten! Ni har säkert hört den för längesen, men jag har inte lyssnat på radio eller kollat på TV på 100 år så jag är lite efter med ny musik! Haha :)


Sofia Blad <3

http://mastxsssd.blogg.se/2009/november/bara-for-min-alskling-3.html

Jag har världens bästa kompis! Kan alltid prata med henne, hon har aldrig svikit mig och förstår mig verkligen in och ut. Tror på allvar att vi kommer vara bästa kompisar tills vi är 150 år gamla (för så gamla kommer vi bli, hahaha). Finns inte ord för att beskriva hur viktig Sofia är för mig! Helt underbar!

Fan.. har försökt ladda upp bilder i evigheter nu och det funkar inte. Kommer kanske senare!

Last nite

God morgon! Fasiken att jag ska vakna så tidigt då! Har varit vaken sen tio över sju! Förkyld med världens huvudvärk. Fast huvudvärken har jag nog från gårdagens bravader! Haha :) 

Gick hem till Karina vid kvart i åtta, blev bjuden på vin av hennes host-pappa Stephen och passade även på att använda hennes platttång. Blev lite halvlockigt hår, blev väldigt nöjd men det regnade ute så det var ju förstört efter 10 minuter ute! haha! På bussen till stan så träffade vi en massa människor som varit på en killes födelsedagsfest där alla var utklädda till hippies. De var ute på en barrunda och frågade ifall vi ville följa med. Så det gjorde vi! Dock bara till en bar för sista bussen gick och vi hade ju bestämt med de andra inne i stan.

Träffade Sonja, Matilde, Christina och en annan Angelica på Traders, en klubb med världens skönaste musik. Dansade som galningar tills det stängde och sen gick vi vidare till La Cala, som väl kanske inte var någon höjdare, musiken var sådär och alla som var där var typ sliskiga spanjorer och turkar i 30-40års åldern. Men vid den tiden så var det ändå dags att åka hem så det var lungt!

Vill ni veta en pinsam sak? Jag borde inte skriva det här med tanke på vilka som läser, men vafan. Jag hade nog druckigt lite för mycket och jag vet inte riktigt vad som hände, men lutade mig mot baren, men det var liksom ingen kant där, utan öppningen där barterndrarna går in. Ramlar rakt bakåt, in i baren. Fy fan vad ont jag fick! Bartendrarna blev ju inte allt för glada och jag tänkte att det var lika bra att gå. Eller... Karina tyckte det var lika bra att vi gick innan de kastade ut mig! Hahaha!
Får vi se hur länge detta står kvar innan jag raderar det!

Alla tog en jäkla massa bilder med Karinas kamera så ska be att hon skickar över dem så kan ni få se lite bilder.

Allt som allt var det en sjukt rolig kväll!!

Åhhhh :D

Åhhhhh, vet inte ens vart jag ska börja! New Moon var heeelt fantastisk! Blir helt lycklig när jag tänker på den! Ska garanterat se den igen innan jag åker hem!

Det var lite problem oså innan vi väl kunde gå på bion, men det hinner jag inte berätta om nu, för nu ska jag göra iordning mig och åka in till stan. Har suttit barnvakt från klockan halv nio och kan ju säga såhär mycket: Skaffa aldrig 4 barn. Jag är nog inte så barnälskande som jag trott.

Ikväll blir det utgång, kommer nog bli roligt!


Fredag!

Mitt internet kommer och går lite som det vill verkar det som, så om det inte kommer något blogginlägg på ett tag så vet ni varför!

Jag har fått min jacka nu! Mamma skickade ju ett till paket, min älskade dunjacka! Den kom igår och jag är överlycklig över att den faktiskt kom fram! Dock är det för varmt för att använda den än, igår kunde man gå utan jacka här, men jag tog på mig den ändå när jag skulle till gymmet på kvällen. Fick en del konstiga blickar, men det skiter jag i, haha!

Åhhh, ikväll (eller kväll och kväll, klockan sex) är det NEW MOON!!!!!! Ahhhh, som jag har längtat!!!

Igår på gymmet så var det en kvinna brevid mig som gjorde benövningar samtidigt som hon läste. Såg inte vilken bok det var, men efter en stund så började jag tänka lite på det. Tänkte att den enda boken jag någonsin skulle kunna vara så besatt av att jag tillochmed vill läsa den på gymmet skulle vara Twilight-böckerna. Tror ni inte det är Twilight eller? Haha, en kvinna i 40-50 årsåldern sitter och läser Twilight på gymmet! Ganska sjukt ändå! Men den är ju helt fantastiskt bra så egentligen förvånar det mig inte.

Fick ju ledigt idag, så jobbar bara nu på morgonen, ska bli hur skönt som helst! Däremot så måste jag jobba imorgon, från halv nio till ett, för att jag är ledig idag. Jag som trodde jag fick ledigt idag för att jag satt barnvakt i fredags... Nepp, inte det.


Äntligen internet!

Äntligen! Har inte haft internet på några dagar, det la av helt enkelt.

Jag har pratat med Donna nu och allt gick faktiskt väldigt bra!

haha, nu när jag äntligen har internet så vet jag inte vad jag ska skriva... Men jo, just det ja! NEW MOON IMORGON!!!! Wahhhhh, LÄNGTAR!

fan ta mig och min mesighet

Okej, jag hatar mig själv. Jag hade perfekt tillfälle att prata med Donna om att jag inte kommer komma tillbaka efter jul, gör jag det? Nepp. Faan ta mig. Har tänkt på det hela dagen, övat i mitt huvud och allt vad jag ska säga oså gör jag det bara inte! Orden kom liksom inte ut ur munnen på mig. Fan att jag ska vara så jävla mesig.


hej hopp

Har precis ätit upp min sushi som jag köpte i stan idag, där jag var med Karina. Varför är det alltid så att när man inte har pengar så hittar man hur mycket som helst som man vill ha och när man har pengar så hittar man inget? Karina hittade två par skor och ett par byxor och det enda jag kom hem med var min sushi. Fick skjuts in till stan av Macieq och Christian, men vi hamnade i världens kö så det hade nog gått fortare med buss ändå...

Igår var jag, Karina, Matilde, Christine och Nanna och åt lunch innan vi gick på bio. Såg Harry Brown som handlar om en äldre man som hämnas på ungdomsgäng som mördat hans bästa kompis. Den var verkligen jättebra, men fan vad läskig den var ibland. Satt bokstavligt talat med jackan över mig för att jag inte vågade titta.

Imorgon så har vi "mock-exam" vilket är en prov-exam, vi ska öva på att göra provet. Det börjar dock kvart över nio och jag slutar ju jobba då, så får hoppa över hör-delen och komma så fort jag kan.

Jag har bestämt mig!

Igår var jag, som jag kanske skrev innan, hos Karina. Vi lagade tacos, kollade på X-factor och på film. Hur mysigt som helst! Hon passade Emilie, barnet hon har hand om. Åh, herregud vilket underbart barn! NU  kan jag tänka mig att skaffa barn, har blivit lite avskräckt, haha! Millie är 6 år och väärldens sötaste! Vill bara ta med henne hem typ.

På dagen var jag i stan och köpte en klänning, älskar den! Köpte även lite armband.

MEN! Den stora nyheten är väl att JAG HAR BESTÄMT MIG! Jag kommer stanna i Sverige efter jul!
Bestämde mig igår när jag pratade med min älskade pappa. Detta var det jag innerst inne ville, men det var så mycket "jag borde" med i tankegångarna att jag inte visste varken ut eller in. Jag är så överlyckig över att jag har bestämt mig, ni fattar inte hur mycket jag har tänkt på detta.
Har bara ett liiite problem kvar. Att berätta för Donna. Fy fan. Kommer inte bli roligt. Hon ville ha ett svar för tre-fyra veckor sedan och jag sa att jag kommer stanna. Ska försöka prata med henne idag, om jag träffar henne, de är typ aldrig hemma på helgerna.

Idag ska jag och Karina hitta på något, har inte bestämt vad än bara.

ha en bra söndag!

Lättnad!

Det blev inget av det jag planerat idag, sitter barnvakt istället... Lite tråkigt, men inte så mycket att göra åt saken.

När jag och Karina gick hem idag så kom vi på att den 20 november är på fredag och inte på lördag. Om det är någon av er som inte vet vad som händer den 20 novemer så är det premiären av New Moon! Gissa om vi fick panik när vi upptäckte detta! Vi har biljetter till klockan sex och jag slutar jobba halv sju! Försökte komma på med världens historia om att vi hade något med skolan eller något liknande, men gav upp det ganska snart. Lika bra att säga som det var. Så så fort Donna kom hem så berätta jag som det var och frågade om det var okej att jag började jobba lite tidigare istället och då slutade tidigare. Hon ba men herregud, det är klart du ska gå! (tror hon hade lite dåligt samvete för att jag skulle sitta barnvakt på en fredagskväll) Jag fick hela eftermiddagen ledig! Så nu har vi gott om tid att vara där och ta dom bästa platserna (man väljer plats själv, inga stolsnummer). Fan vad lättad jag blev!

Känner att det är lite för lite bilder här i bloggen... ska försöka ändra på detta! Så klumpigt att ha med sig system-kameran i väskan hela tiden bara! Men ska göra ett försök!


Meet me halfway - Black eyed peas




Torsdag

Igår kväll gick jag över till Karina, hennes host-föräldrar var inte hemma. Hur mysigt som helst! Dom har en inneboende som är kock och han hade lagat sushi till familjen och det var en massa över, så jag fick äta hur mycket jag ville! Åh, har saknat sushi! Hade precis ätit middag innan,  men några bitar gick det allt ner! Satt och pratade en bra stund innan vi skulle sätta på en film, men så såg vi att När lamnen tystnar gick på `TVn så vi kollade på den. Så sjukt bra! Har kollat på den typ 10 gånger nu och läst boken, men den är fortfarande lika bra! Vågade dock inte gå hem efter det, så vi kollade på Scary Movie som gick på en annan kanal och efter det var det inga problem att gå hem! Kan ju inte gå i becksvart mörker efter att ha sett en skräckfilm liksom...

Nu har jag precis kommit hem från stan där jag, Karina och Matilde var inne och åt lunch och jag passade även på att gå in på Jersey Post och fråga om mitt paket. De kan inte göra något om de inte har tracking-numret, vilket inte jag har. De var ju inte direkt hjälpsamma heller utan hänvisade mig till en hjälptelefon där jag fick berätta historien igen och de sa samma sak, det finns inget att göra utan numret. De sa även att de skickar tillbaka pakete efter några veckor, men det finns ingen avsändare så...
Fattar inte var det kan vara? Jag skulle gissa på att det antingen fastnat i England någonstans eller så är det på postkontoret, bortglömt eller något. Om jag bara fick gå in på lagret själv och kolla, mamma har beskrivit paketet så det kan ju inte vara så svårt att hitta. Ska ringa och tjata ännu mer, nån gång kanske man får prata med nån snäll person som säger att de kan gå och kolla efter det istället för att bara leta på datorn.


Ledig!?!

Jag är tydligen ledig nu på eftermiddagen eftersom jag passade Christina... Jahopp, skönt var min första tanke, men nu är den mer; ehh vad fasiken ska jag göra nu? Alla jobbar ju på eftermiddagen och jag har redan varit och tränat. Tror jag tar en snabbis in till stan, hatar att gå där ensam, men något måste jag ju göra.

yes, kom på nu att jag inte ätit lunch eller middag, det kan jag ju göra i stan! Fast... vill ju inte direkt sitta ensam och äta? Åhh... Jaja, ingen känner mig här ändå!

Hoppas ni har det asbra hemma, jag saknar er! (eller aa.. vet ju inte alla som läser, men ni vet vilka ni är!)

Ingen skola

Det blir ingen skola för mig idag... Donna ringde för en kvart sen och sa att Christina svimmat i skolan och frågade ifall jag kunde stanna hemma från skolan för att passa henne. 

Igår var jag som sagt på puben och hade jättekul! Först var det ganska tråkigt så jag och Ulrike bestämde oss för att ta bussen till St Aubin och ta en drink på the boat house, men vi missade den. Träffade istället Macieq och Christian där så vi gick tillbaka till puben med dom istället. Då hade de vuxna gått och det var bara vi ungdomar kvar så det var mycket roligare!


Tisdag

Nu har jag gjort iordning mig och allt, ska till puben snart :) Kommer nog bli roligare än förra gången, vet minst 4 personer som kommer så det blir nog kul!

Gick på spinning igår! Gick riktigt bra faktiskt, gillar verkligen det! Dock var det nog den enda gången jag kan gå, för jag började ju jobba tidigare igår och fick därmed sluta tidigare, vilket gjorde att jag hann dit.

Jag har fortfarande panik över vad jag ska göra efter jul. Just nu är problemet att om jag stannar, vad ska jag göra på dagarna? Kollade på jobb idag, men på 95 % av jobben så måste man ha bott här i fem år för att få ansöka. De jobb som finns är verkligen de jobb som absolut inte funkar för mig, iochmed mina arbetstider. De är också de sämsta jobben, typ gatukök, vakt och några fler. Men kan ju verkligne bara jobba mellan halv elva till tre. Och på helgerna då, men vill ju ha jobb för att ha något att göra på veckodagarna.
Skulle prata med Donna om detta idag, men hon var hemma i typ fem minuter innan hon åkte till spinningen och hon har inte kommit hem än och nu ska jag snart gå. Får försöka imorgon.


vad tycker ni?

Nackdelar med att stanna:
-Skolan är slut i december och jag kommer inte ha något att göra på dagarna förutom att träna. Kan skaffa extrajobb, men kan nog bli svårt eftersom jag absoult tidigast kan börja halv elva eftersom jag jobbar på morgonen och jag måste vara hemma tre halv fyra.
- Jag trivs inte så bra i  familjen, de är okej, men det är nog mer det att jag inte trivs med att bo i en annan familj. Det är för konstigt för mig att bo i en annan familj, som inte släpper in än som en i familjen men samtidigt så ska jag bo här 24/7. Passar säkert jättebra för andra, men jag trivs inte riktigt med det.
- Äcklig mat!
-Ungarna är jobbiga som as. Kommer sterilisera mig om jag stannar längre! hahaha

Nackdelar med att åka hem:
-
Jag vet inte ännu om jag har kommit in på någon skola och jag har inte fått något jobb, jag måste verkligen ha något att göra hemma.
- Lämnar kompisarna här


Fördelar med att stanna:
- Jersey är ganska fint (slår naturligtvis inte Göteborg men ändå)
- Gillar de människor jag träffat här
- Har inte vart här så länge än, känns som jag borde stanna längre
- Folk kommer på besök till våren

Fördelar med att åka hem:
- Min familj är hemma
- Mina kompisar är hemma
- Borta bra men hemma bäst!



Varför ska jag vara borta från något jag verkligen älskar? Med det menar jag mina helt fantastiska kompisar som jag är trött på att prata med enbart via msn! Sen menar jag självklart min underbara familj! Har hur mycket som helst att skriva om vad jag saknar. Men familj och kompisar är det som helt klart drar mest. Tittar på bilder från tiden hemma och tänker att jag hör hemma där och inte här.

Har jag varit här tillräckligt länge? Antagligen inte. Tänk om jag inte får ett jobb och inte kommer in på någon skola? Jag kan ju inte bara gå hemma. Det går bara inte.

Nu är ju egentligen den bästa tiden att vara borta på. Det finns inga jobb i Svergie och här har jag ju säkerheten med jobb och allt.

Tror jag kommit på lite vad jag vill nu, när jag skrev allt. Jag vill åka hem, men tänk om det skiter sig hemma? Tänker inte bli en av dom som går omkring flera månader utan jobb, no way.

Så, lite hjälp? Skriv gärna vad du tycker jag ska göra!


...

Har vart i skolan och även ätit lunch på the boat house med Ulrike :)

Donna ringde och sa att jag skulle börja jobba kvart över tre idag istället för fyra som jag brukar göra, hoppas jag får sluta tidigare nu då, så kanske jag hinner till gymmet efter.



Melissa Horn

Det är nästan så jag tycker synd om mig själv för att jag inte upptäckt Melissa Horn tidigare!




Pappa <3

Grattis pappa på farsdag!

Du är världens bästa pappa och jag älskar dig otroligt mycket! Saknar dig så himla mycket och längtar så tills jag kommer hem och får krama dig! (om alla pappor i hela världen stog på en rad skulle jag välja dig!)


Godislöfte!

God morgon!

Filmen igår var.. hm. Konstig och rolig typ.

Jag och Karina har avlagt ett godis och kak-löfte! Inga mer onyttigheter innan jag åker hem!
Detta huset (och Karinas) kryllar av kakor, godis, glass och läsk och när det inte finns någon "riktig" mat så är det jäkligt svårt att inte äta godis typ. Så, nuu ska det här bli nyttigt! Haha :) Naturligtvis ska jag inte dricka läsk eller äta glass heller, men det gör jag inte så ofta och det blev typ ett för långt namn om det ska heta godis, läsk, glass och kak-löfte.

Vi bestämde oss på bussen in vilket gjorde att jag fick köpa en flaska vatten till bion! Haha, det var nog första gången det hände!

Nu ska jag snart till Les Quennevais och gå på step up. Har smsat Karina, hon kanske också skulle med, men hon sover nog..

Missade att publicera detta inlägg, skrev det vid 9-tiden.

Haha faail

Åh, min dumma dator ställer om sig efter svensk tid hela tiden! Nu gick jag ut i tron av att klockan var 19.54, skulle gå till bussen. Så när jag står och väntar på bussen så kollar jag vad klockan är så är den 18.55. Så det var bara att gå tillbaka igen.

Men nu är det snart dags att gå igen...

Ha en bra lördagskväll!


I got soul


Orginalet (tror jag iallafall)

http://www.youtube.com/watch?v=55CutoNUel0
(det går inte att lägga upp denna på bloggen, men här är länken!

När jag sprang på rullbandet förut idag så var denna videon på en av tv-skärmarna. Fick rysningar!

Change of plans

Det blev inte riktigt som vi planerat igår. Jag missade bussen och eftersom det typ aldrig går bussar på kvällen här så fick jag gå ner. En halvtimme på en kolsvart väg i skogen. Var ju ganska rädd, kan jag ju säga. Tänkte på alla möjliga hemska saker, även vampyrer, haha! Aja, kom fram tillslut, jättehungrig, så vi satte oss på en resturang och åt middag. Det är fortfarande Tennerfesten (det ska egentligen bara vara i oktober, men de har förlängt den) så åt tre-rätters för 10 pund. Nanna kom inte, så det blev bara jag och Karina, men vi hade det väldigt bra ändå!

Ikväll ska vi på bio, har ingen större lust att gå ut när det bara regnar hela tiden.

Har börjat kolla på en ny serie, Vampire Diares! Så sjukt bra! Så skönt att, när man jobbat klart, kolla på en serie.

Nu ska jag till gymmet och sen åker jag nog till stan en stund.


Boat house


Nu ikväll ska jag ner till St Aubin och the boat house och ta några drinkar med Karina och Nanna. Imorgon blir det nog en lung kväll med bio.



Måste göra iordning mig nu, hoppas ni får en asbra helg!


HAHAHAHA

http://www.expressen.se/1.61702

Finns ju inte så mycket mer att göra än att bara skratta åt det!


Fredag :D

Herregud vilken dag det var igår. Var tvungen att jobba till runt halv nio, alltså två timmar längre än jag ska... Donna var på spinning och Brendan jobbade, så jag var fast med barnen och skulle hjälpa till med läxan.

Inte helt lätt att hjälpa fyra barn samtdigt när ingen vill göra det och bara sitter och stirrar in i väggen, ritar osv. Tillslut blev pojkarna klara iallafall och det var bara Maria och Christina kvar.

Maria brukar det inte vara några större problem med, men faaan vad jag... åh, tänker inte ens skriva någonting, men jävlar vad arg jag var på Christina igår. Hon ville stanna uppe längre, men Donna hade sagt till både mig och Christina att så fort hon gjort läxan skulle hon gå och lägga sig. Orkar inte skriva allt hon sa, men här kommer lite: "Kan du inte vara en bra au-pair och bara låta mig stanna uppe längre?" "Min pappa kommer skälla ut dig när han kommer hem." "jag hatar dig" osv. Grejen är att innan hon började med läxan så följde hon efter mig överrallt, så hon kan ju inte hata mig allt för mycket.


 När pappan kom hem så sa han "Dom har varit jobbiga idag va?" Jag: "Eh, ja det har dom faktiskt varit, mest Christina iof." Han: "det är alltid Christina". Sen tog han upp fyra glassar och gav barnen. Känns ju lite som om de får belöning för att ha varit jobbiga. De andra var inte lika extrema, men de var inte speciellt trevliga de heller...

Haha, lite kul:

Donna: Angelica, vilken klass var jag på förra torsdagen? (helt allvarlig)
Jag: Ehm, det vet jag faktiskt inte.
Donna: Spinning eller areobics? Vilken tid?
Jag: Jag är ledsen, men jag vet verkligen inte det. Sorry!
Donna. Hm... aja det är okej.

Man ba vafan? Ska jag hålla koll på hennes träningar? Aja där ser man...

Förlåt än  en gång för att jag klagar, men måste bara ventilera lite! Skönt att ha något ställe att skriva av sig på! Nu är det snart helg och då kommer jag inte ha så mycket att klaga på! haha :)

Torsdag

Har precis kommit hem från stan där jag och Karina letade mössor, vantar, halsdukar och paraply. Hittade dock bara paraply. Vill ha en riktigt stor och tjock halsduk och alla här är ju så... smala typ. Men fortsätter leta!

Nu har mamma även skickat hit min dunjacka, vi får hoppas på att den kommer hit!
Ringde till post-kontoret idag och frågade efter paketet, men det fanns inget... Det finns ett till kontor, så ska prova med det med.


...

Bra start på dagen!

(tryck på Bra) haha :)

Video



Man längtar ju tillbaka till sommaren en aning när man ser det här... och till Magaluf. Och liiiite efter Sarah med. Men bara lite.


Ingen bra dag alls.

Jag gick till puben igår ändå, vet inte om det var värt det dock. Ingen av de jag brukar vara med, bara en massa i 30-årsåldern som inte pratade alls bra engelska. Oså två stycken jag känner iof, tyska tjejer. De hade varit ute och det var det enda de pratade om. Så jävla tråkigt hade jag. De bara malde på om hur kul de hade haft det och så fort jag försökte säga något så avbröt de mig efter kanske 10 sekunder. Känns roligt. Så skulle jag ta 11-bussen hem, men så kollade jag på söndagar istället så bussen gick inte fören 11.25. Och jag hade ändå så jag var där en kvart innan eftersom jag hade så tråkigt. Så, satt där i det jävla pissvädret och frös med min lilla skinnjacka, eftersom den andra fortfarande är pisseblöt. Inte för att den är så himla varm den heller men...

Gud, någon har vaknat upp på fel sida idag... Inte så konstigt dock, det är fortfarande pissväder ute och familjen verkar tycka det är en bra grej att inte ha värme på, så det är skitkallt i huset. Är jätteförkyld just nu. Åhhhhh!

Hoppas ni är på bättre humör än vad jag är på!



Jag vill inte!

Åh.. det ösregnar, min jacka droppar vatten i badkaret och jag har lovat att gå till puben idag. Inte kul alls. Måste ju gå genom hela stan för att komma dit. Åhhh, inte roligt!

Ahh

Herreguud vad det regnar. Blev helt genomblöt bara från att ha gått hem från gymmet, byxorna hänger från handdukstorkaren och bara droppar. Som om inte regnet vore nog så kommer en jävla range rover och skvätter ner mig.

Aja, det positivia är ju iallafall att det var helt underbart skönt att ta en ducsh och sätta på sig varma kläder sen!

Ikväll blir det Post horn pub, om det stormen inte är värre dvs.

Måste jobba nuu, hoppas ni har bättre väder!


NEW MOON

Har ju helt glömt att skriva det, men... JAG HAR BILJETTER TILL NEW MOON PREMIÄREN!!!! Ahhh, ibland är det allt bra att bo i England.

Storm!

Åh, det är verkligen storm här. Har blåst och regnat hela natten så mycket att det väckt mig flera gånger (och jag kan sova genom det mesta).

Hej då

Mitt paket har fortfarande inte kommit... Tror inte jag kommer få se min jacka, skor och kamera igen...

Här ser ni jackan och skorna för sista? gången



Undrar verkligen var paketet är någonstans... Det dumma är att det inte står någon avsändare på paketet, så kommer det inte hit så kommer det inta alls....



För övrigt så är det skurar var femte minut med ösregn och även väldigt stark blåst. Inte kul att gå till skolan i det vädret...


Mer bilder








Bilder från lördags kväll

Här kommer lite bilder från igår



Nanna, jag och Ulrike


Ulrike




Utanför Royal yacht



Har mer bilder, men internet är så segt just nu att dessa bilder får räcka för ikväll...


Dans hos Ida


HAHA, kolla vad jag hittade!
Jag, Sarah och Anna gör en dans medans de andra tjejerna lagar mat hemma hos Ida MD!


Helt vilse!

Åh, har precis kommit tillbaka från en stört lång promenad. Gick helt vilse! Gick ner till st Aubin och tänkte gå en annan väg upp, den man åker om man tar taxi hem. I början gick allt bra, men gick väl i min egna lilla värld så måste missat skylten. Gick iallafall på en jättesmal bilväg i kanske två timmar, utan att veta var fan jag var. Alla skyltar är ju på franska! Tillslut, precis när jag funderade på att vända och gå tillbaka så kom jag ut på ett ställe där jag kände igen mig, dock inte alls där jag skulle komma ut egentligen. Jaja, det är väl det enda spännande jag har gjort idag! haha :)

Och för er som undrar, jag vet att Öis åkte ur allsvenskan idag och att IFK förlorade. Ingen bra dag för göteborgare alltså...

Ha en bra söndagskväll!

Lördags kväll



Igår var jättekul! Väldigt mycket folk bara! Det var inte alls så många som klätt ut sig som jag trodde, lite tråkigt faktiskt! Har nog sett mer utklädda på vanliga helger än igår faktiskt.

Haha, det här är lite kul. Jag var klar två timmar innan jag skulle gå till bussen, vilket var väldigt segt eftersom jag inte hade något att göra. Men så ringer Karina och säger att hon trodde att klockan var åtta, när den egentligen var sju, hon hade missat att ställa om den. Hon hade skyndat sig jättemycket och fått skjuts ner av sin host-pappa, eftersom hon trodde vi redan var där. Så jag säger att jag kan åka ner till St Aubin för att sitta på Boat House med henne och vänta på dom andra. Så jag tar på mig skorna och ska gå till bussen och då ser Donna hur jag ser ut och hon ba men guud, du ser ju fantastisk ut! Så tvingar hon mig att hämta min kamera och hon hämtar sin kamera oså får jag stå där och le sjukt fånigt medans hon tar typ 100 kort.

 Aja, det var inte det som var grejjen. När jag går mot bussen så ringer Karina igen och säger att hon krockade med en servitör och hennes klänning gick sönder. Så hon är tvungen att GÅ upp, eftersom det inte gick en buss fören om en timma, ocb byta klänning. Eftersom jag inte ville gå tillbaka hem, efter det hej-dåandet o allt, så säger jag att jag kan komma och möta henne, hade ändå andra skor med mig. Så går på en grusväg, klockan är typ halv åtta och det är kolsvart! Ser inte ett skit! Så när jag tycker att jag gått väldigt långt utan att möta henne så ringer jag och frågar vart hon är. Hon ba men jag går ju den vägen vi alltid går! Svarar att jag också gör det och förklara vart jag är någonstans. Hon ba men jag är ju vid vår busshållplats! Det visade sig att hon gått den vägen vi faktiskt brukar gå, men ibland går vi en annan väg och det var den enda jag kunde komma på, hade inte en tanke på att hon tagit genvägen. Så det var bara att vända och gå tillbaka, allt som allt så gick jag väl på den där vägen i kanske en halvtimma. Mitt lockiga och fina hår var mer eller mindre platt när jag kom till Karina!

Själva kvällen var däremot jättekul! Vi började som sagt i st Aubin där vi satt på The court house och drack lite drinkar innan vi tog bussen till stan.

Vaknade upp med världens huvudvärk, men det var det värt! Haha!

RSS 2.0