Halloween

Nu har jag kommit tillbaka från stan där jag och Ulrike letade halloween-outfits. Det är nästan helt utplockat, så det blev bara ett par öron. Blev ett par rosa öron med fluff och paljetter, tyckte det passade mig ganska bra! Haha :)

Åh, längtar asmycket tills ikväll! Tror det kommer bli jättekul!


Hej hopp

Har varit i skolan och även ätit lunch med Ulrike, ska iväg på Core conditioning om en halvtimma typ.

Jag vet verklingen inte vad jag ska göra efter jul. Jag har 100 ideér, men speciellt en idé lockar extra mycket. Vet inte om jag borde säga vad det är än. Några av er vet redan vad det är för något, sååå väntar nog lite, innan jag vet om det ens är möjligt. Kan ingen bara säga vad jag ska göra? Vet att jag ville ha en massa alternativ, men nu känns det helt plötsligt bättre med bara ett alternativ. Haha :)

Har inte så mycket att skriva

Och ni som undrar, paketet har inte kommit än... Hur lång tid har det gått nu egentligen? En månad? Nått sånt skulle jag tippa på...

Halloween

Har inte så mycket att skriva om... skola, träning, jobb och nu sitter jag barnvakt. 

På lördag är det ju Halloween och vi, (jag, Ulrike och förhoppningsvis några fler, haha!) ska ut och äta och sen gå ut och dansa. Det jobbiga är ju dock att alla kommer vara utklädda till max. Vilket typ 40 % av alla som är ute en vanlig lördag eller fredag är ändå. (det verkar vara sjukt mycket maskerader här). Vi bestämde dock att ta det lite lungt med utklädnanden, men vi ska in till stan på lördag och se vad vi kan hitta för något. Tvillingarna har hjälp mig välja klänning, det blev en svart med paljetter och öppen rygg och till det ska jag ha (enligt dom) katt-öron, ansiktsmålning (HELL NO!) och mask. Och svans! Öronen och masken kan jag ha, men tänker inte förstöra min klänningen genom att sätta dit en svans...

Haha, kommer säkert sluta med världens outfit, typ som en pumpa eller något annat coolt. Haha ;)

Aja, vad det blir får ni se på lördag, ska försöka att komma ihåg att ta en bild!


Mitt lyckopiller

Jag vet inte vad det är med Håkan Hellström, men jag blir alldeles lycklig när jag hör hans underbara låtar!


Jäklar...



Herregud, detta är ju helt sjukt! Nästan så man undrar om det är ett skämt eller inte...


Irriterande typer

I och med att det är höstlov så är det även en del ändringar i skolan. Vår vanliga lärare JP, som är sjukt bra, är hemma med sin son. Det har även kommit en massa andra elever, mestadels från Frankrike, som bara är här över en vecka och pluggar engelska. Så vi har fått en ny lärare och fyra nya elever och tre av de som brukar gå (bland annat Sonja och Karina) är inte där denna veckan. Läraren är en tjock tant som läspar och kommer från Skottland. Tycker verkligen inte om henne. Allt hon säger handlar typ om sin man eller sin dotter som är såå duktig och pluggar i London. Sen har vi en elev, han är runt 50 år och kommer från Tyskland. Han pratar eeextremt långsamt och pratar verkligen bara för att få öva på det, alltså, det  han säger är väldigt ointressant och är bara ord. De andra är helt okej, men åhh.. blir bara så irreterad.
     Oså har vi då DN från Bulgarien. Han har visserligen alltid gått i vår klass, men ändå. Här snackar vi irriterande kille! Dåliga skämt som bara han skrattar åt, jättedålig engelska, tror han kan allt så han säger bara svaret rätt ut och när läraren säger nej, det är .... så säger han genast efteråt, aa det var det jag menade eller liknande. Plus att han har bjudit ut mig, ville att vi skulle gå och dansa salsa, bjudit mig på en massa drinkar, frågat om telefonnummer osv.

 Åhh... just nu är skolan inte rolig alls. Tur att Ulrike är där iallafall.

För övrigt (jag är inte alls arg, som jag kanske låter, utan är väldigt glad idag... haha!) så är det jättefint väder här! Solen lyser, inte ett moln på himlen och man behöver knappt ha jacka.


Efter jul-planer

Hopp, då var det måndag igen! Lite ändringar denna veckan... Barnen är lediga från skolan, det är höst lov. Och eftersom mamman är lärare så är även hon ledig. Trodde det skulle bli jättejobbigt att ha mamman se på hur jag arbetar, men det var inte alls farligt. Jag behöver inte heller gå upp lika tidigt, går upp kvart över sex annars, men nu börjar jag 8! Så skönt! Sen så var det faktiskt bara trevligt med sällskap, tvillingarna var med mig nästan hela tiden och pratade på. Mamman frågade också hur jag skulle göra efter jul, vi har inte riktigt pratat om det, ifall jag ska komma tillbaka eller inte. Men iallfall så sa hon att hon jättegärna vill att jag ska komma tillbaka! Så skönt att höra!

Jag vet dock inte alls hur jag ska göra. Jag trivs jättebra här på Jersey, men jag liksom lite andra idéer, men det är inte alls säkert att det går att ordna.
Att skaffa lägenhet med Ulrike som jag skrev om tror jag inte längre är en sån bra idé. Vi tog ju en drink igår kväll och pratade bl.a om detta. För det första så har hon skulder, hon verkar inte vara så .... ansvarsfull osv. Jag tror helt enkelt att det inte kommer funka.

Min största dröm just nu är att jobba i ett hoppstall efter jul. Men det verkar lite svårt att hitta ett bra stall... Men jag fortsätter leta!

Jag har även sökt in till universitet till vår, så det är ju ett alternativ.

Det dumma är att Donna vill helst ha svar denna veckan om jag ska stanna eller inte, eftersom det är nu hon har tid att leta efter en ny au-pair. Åhhhh, HJÄLP!


Söndagskväll

Har varit och tränat med Ulrike, gymmade lite och sen simmade vi...

Ska ner till St Aubin om 50 min och ta en drink med henne.

Åh, efter jul så ska hon inte jobba hos sin familj längre, utan vill skaffa jobb och lägenhet här och hon frågade ifall jag ville dela lägenhet med henne. Det kanske hade vart kul? Faaast... så länge vill jag ju inte stanna här, kan ju knappast skaffa lägenhet för ett halvår liksom...


Pengar....

Vet ni om även jag ska ställa om klockan? Vill ju inte vara en timma tidig till allt...

Tänkte att jag skulle vara slapp och vara hemma igår, men fan vad tråkigt det är. Iallafall om man är helt själv. Gick på en promenad, köpte godis, kolla på film och somnade. Har ju haft roligare lördagskvällar om man säger så... Men det är så jäkla dyrt att gå ut här, en drink kostar runt 10 pund och eftersom det är ett måste att ta taxi så är det minst 20 pund.
Lägg då på att jag är den enda au-pair på hela jävla ön (verkar det som iaf) som tjänar så lite som jag gör. Jag tjänar 60 i veckan och den enda som jag har hört tjänar under 80 får sin skola betald (180 pund i månaden). Och jag får betala den själv. Min host-familj är så jävla snål. Jag vet att de har pengar, så det är inte grejjen. Och de måste ju veta att andra får mer än jag, de har kompisar med au-pairer. En svensk tjej sa tillochmed, när jag berätta vad jag tjäna, att hon aldrig hört talas om någon som tjäna så lite som jag gör. Och hon har vart här ganska länge nu.

Förlååååt för att jag klagar, men det är så orättvist. Varför hamna just jag i den familjen som betalar minst? Åhhhhhh..... tur att man har föräldrar som hjälper till! Hade aldrig funkat annars... 
 

Jaja... idag ska jag träffa Ulrike, men hon jobbar på förmiddagen så det är inte förren kvart i fem. Så får hitta på nått kul tills dess.

Ha en bra söndag!


Couple Retreat

Såå, nu är jag tillbaka från bion. Det fanns typ 6 stycken att välja mellan, varav 5 var skräckfilmer så det blev den romantiska komedin Couples retreat med bl.a Vince Vaughn, Malin Åkerman och Kristin Davis. Den var helt okej, skrattade en del, men kanske inte den bästa film jag sett liksom...

Det fanns lösgodis där, sjukt dyrt dock! Ett hg kostade 1,20 pund, vilket är typ 13-14 kronor. Sen så är kollektivtrafiken sjukt dålig på kvällar och nätter så när vi kom ut vid halv tolv så hade bussarna slutat gå, så det var bara att ta en taxi. Jaja, inte så mycket att göra åt det...

Hoppas det är bättre väder imorgon, idag har det regnat nästan hela dagen. Finns inte speciellt mycket att göra här när det regnar (förutom att träna typ) så hoppas verkligen på sol!

Godnatt och ha en bra helg!

Fredag

Min fredagskväll spenderas på bion med Nanna! Fick ett tips om att det ska finnas svenskt lösgodis där med! Karamell-kungen finns där, eller Kandy King som det heter här. Wihooo, lycka! Ne, nu får jag gå till bussen!

Ha en bra fredagskväll allihopa!

Pusspuss!


Jessica Lea Mayfield - Kiss me again



Denna låten spelas hela tiden på iPoden! Så himla fin!


sjukt barn...

Herregud vilken lång dag det har varit...
Efter skolan så gick jag och Karina ner till St Aubin och åt lunch. När vi stog och väntade på bussen hem så träffa jag Brendan där som hade typ panik. Han hade fått hämta Aidan från skolan eftersom han var sjuk. Så det var bara att åka med hem och passa sjukt barn (fast han var inte alls sjuk, han spelade Wii typ hela tiden) Så istället för att jobba från 16-18.30 så har jag jobbat från 13.30-18-30. Men huset är sjukt rent iallafall! Lagade mat med, blev lax! Så hela jag luktar lax just nu, måste verkligen byta tröja...

Malin, tack för den fina kommentaren! Kände mig mycket bättre efter den!

Jag längtar hem....

Jag längtar hem.
Saknar min mamma, pappa, underbara lillebror och Milla. Vill ha lite kramar.
Åhhhh, kan det inte bara bli 12 december NU?!

Missförstå mig inte, jag älskar Jersey och trivs riktigt bra här, men hemma är ändå bäst.
Ni vet nog inte hur mycket jag längtar efter att vakna på en lördag och äta frukost med familjen, eller att ha någon som säger, när man ska ut, "men kan du inte stanna hemma idag? Vi ska ju äta tacos!"
Vill ha en kram från mamma och pappa. NU!!




Sarah


Jag och Sofia


Jag och Milad


Anna


Lillebror


Milla


Ida



Malin


Hej jag heter angelica och jag har tråkigt

Hej hopp!

Sitter och väntar på att jag tiden ska gå typ... Ska som varje tisdag på The post horn pub.

Fy fan vad barnen har varit jobbiga idag. Tänker inte ens gå in på det, blir bara så jävla arg.

Tog lite egobilder eftersom jag inte har något att göra, så varsegod :D


Sarah och Malin, truls is back!



Så kan det gå när man har tråkigt! Hahaha :)



Tack Milad <3





Tack Milad <3


Hur lyckas man?

Då var det måndag igen och som vanligt så möts man av kläder ÖVERALLT, mängder av disk, galgar på ställen man aldrig trodde man kunde hitta en galge... haha det tar aldrig slut! Och allt var tvättat, struket, städat när jag var klar i fredagskväll. Jaja, var bara tvungen att klaga av mig lite...

Har varit i skolan och på Tone and Shape, en styrketräningsklass. Ska jobba om en timme så tänkte bara ta det lite lugnt fram tills dess.

Ha en bra vecka allihopa!


Court House

Åh, det har vart en bra söndag!
Kvart över elva mötte jag upp Matilde och Karina och vi gick på Aerobics Latino. Så himla roligt! Man känner sig lite stel, men det blir bättre och bättre! Efter det så åkte vi till St Aubin och gick till Court House och åt lunch. Eftersom det är Tennerfesten så åt vi tre-rätters! Mums! Lite bilder på vad vi åt;


Japp, det här var min förrätt. Och nej, jag åt inte musslorna eller sniglarna! Det fick Matilda och karina göra!


Till huvudrätt beställde jag in kycklingbröst med kött innuti... Konstig blandning, men det var gott!


Hasselnöt...aa det hette nått franskt. Såå gott!


Matilde och Karina

Efter lunchen så åkte vi in till St Helier och träffade Sara :)


Söndag

Ska snart iväg på Aerobic Latino med Matilde, Ulrike och Karina och sen åker vi nog och äter lunch någonstans.

Igår var helt okej, kul att träffa Sonjas kompis och hennes pojkvän och även lite annat folk. Vi började på en typisk engelsk bar (eller om den var irländsk..ehe) och sen gick vi till B-bar och träffade Fredriq, Antoine, Vivianne och Caroline. Sen gick vi till Chambers och som vanligt sen till Royal Yacht. Tog med mig min kamera, det är så himla tråkigt att inte ha några bilder. Lämna in den i garderoben på Royal yacht men på B-bar tog jag lite bilder.


Karina



Sonjas pojkvän, Sonja och Vivianne


Hatar denna bilden på mig, men vafan... Sara, jag, Caroline och Karina.


Sonja och Vivianne


Hahaha




Lördag

Gud vad skönt det är med lördag! Började dagen med att träffa Ulrike på gymmet, men var en timma tidig (min dator tror jag är i Svergie så den ställer om sig ibland) så tänkte att jag lika gärna kunde börja träna, så jag tränade i två och en halv timme i rad! Den du! Sen gick jag hem och åt lite en snabbis innan jag tog bussen in till stan och träffa Karina. Kom hem för en halvtimme sen kanske och nu ska jag ta det lite lugnt, kolla en film eller nått och sen börja göra iordning mig för ikväll! Kommer inte ihåg om jag har berättat men Sonjas kompisar är här så vi ska ut med dom.  Nanna och Karina följer också med, så det kommer nog bli skitkul!

Hösten har förövrigt kommit till även Jersey. Fan vad kallt det var idag. Känner bara för att dra på mig jeans, convers och nått linne och gå ut i idag, men Jeresy är inte riktigt som Göteborg, tror inte jag skulle komma in på några ställen i dom kläderna! Haha, hemskt, men sant. Knappt man kommer in utan högklackat. Konstiga värderingar dom har här, de kollar inte väskan ifall man har sprit i, de kollar inte legg, men kläder, det kollar dom! Haha aja... inte så mycket att göra åt! Får knö ner conversen i väskan och byta när det gör ont!

 

Har ju förövrigt blivit en Harry Potter nörd och ska nu kolla på ytterligare än. Att jag inte fattat hur bra dessa filmer är!

 

Hoppas ni har en jättebra lördagskväll, för det kommer jag ha iallafall! Pusspuss!


Jag talar ut om min sårbarhet



Gjord av sofia!


God morgon!

"Man ska inte ha kvar mat i en öppnad konservburk.. Det är farligt! :p Så ett tips... ÄT INTE upp resten! :D"

Är detta sant?? Fan också, kommer ju aldrig få upp den jäkla burken igen. Plus, du som skrev hette V? Hm... vem?

 

jaja, ska träffa Ulrike klockan ett, har precis kollat klart Harry Potter och den flammande bägaren och ska nu äta frukost. Och slänga konservbuken antar jag.... buhuhuhu


Freedag

Äntligen fredag! Ikväll så ska jag kanske ut med de svenska tjejerna eller med lite kompisar från skolan. Eller så ska jag sitta barnvakt.

Imorgon har jag iallafall bestämt, då ska jag ut med Sonja och hennes kompisar som kommit hit från Tyskland. Karina ska också med, och förhoppningsivs lite annat folk! 

Förövrigt så har jag en intressant konversation med bland annat Sarah på msn;

Sarah. säger:
köpt en ny tandborste idag..underbart!

Angelica. säger:
HAHAHHA

Sarah. säger:
älskar nya tandbortar
tandborstar
haha
en blå! sjukt grym!

Har kämpat i dagar med en konservburk med vegetarisk soppa som jag inte får upp, så tillslut så frågade jag Christoffer. Satt i köket med datorn och hade web-camen på och försökte visa hur allt såg ut oså försökte han komma på nått bra sätt. Slutade dock med att han sa: men vafan, ta en kniv och högg! Så det gjorde jag! Haha fick fram ett litet hål där jag kunde få ut lite soppa. Och eftersom det var en så stor burk så blev det en massa över, men vill inte riskera att någon äter upp det så slog in burken i foliepapper och tog med upp på rummet! haha, ibland är man bra smart!
Får se till att komma ihåg att den står där bara. Kan bli lite äckligt annars tror jag...


Hjääälp

Åh, mitt inlägg raderades!

Behöver råd med en sak. När jag kollade mailen idag så hade jag fått mail från en familj som ville ha au-pair i London efter jul. Hade visst inte tagit bort profilen på sunnyaupairs.com.

just denna familjen var inte så intressant, men de ville att jag skulle ta hand om deras hästar bland annat. Så när jag städade så börja jag tänka lite på att det kanske hade vart kul, efter jul att åka någon annanstans, typ London, och vara au-pair där. Så jag letade runt lite på internet och hittade denna annons:

"Lovely horse yard (dressage) in Jersey Channel Island. They have 6 horses and need a confident rider who enjoys exercising horses, muck out and keep yard tidy. You will have your own cottage in their land with sole use of a small Smart Car for personal use. Salary is £120 paid per week with taxes included. Flights paid from UK to Jersey. To start as soon as possible. Must cook for themselves. There are language schools nearby if you wish to study or do a dance/language or art class or whatever you are keen to do and good social life, you are close to the sea. Lots of young people around. This job is highly recommended by Swedecare."

Det dumma är ju att dom vill ha en som börjar så snart som möjligt.  Men det är ju redan på Jersey... Är det heelt fel att byta? Det är det va? Men åhh vad jag vill! Har saknat att rida hur mycket som helst, fatta att få rida varje dag, göra ordentligt kroppsarbete, egen bil, dubbelt så mkt i betalt... Åhhhhh! JAG VIIILLL! Men det är fel va?

Tisdag

Nu har jag precis kommit hem från puben. Det var en hel del ungdomar där denna gång och jag hade riktigt kul! Så roligt att träffa nya människor varje gång! Ulrike körde hem mig, men vi hade så kul i bilen så vi stannade till i st Aubin på the Boat House (aassnyggt ställe) och satte oss där en stund.

Skulle ju tränat idag, men det var något i mig som typ skrek nej, vet inte vad det var, känner mig inte sjuk eller något, men jag ville verkligen inte. Men tänker att det är okej typ, tränade varje dag utan en dag förra veckan, inkl. helgen och igår.

Brendan (pappan) försöker verkligen att prata mer med mig, men det är så jäkla svårt. Han har väldigt stark dialekt, men den börjar jag förstå allt bättre nu. Men det jobbiga är att han säger sånna saker som jag verkligen inte vet vad jag ska svara på. Typ om det är en låt på radion så säger han vilket årtal den gjordes eller något annat ointressant. Försök att komma på ett bra svar till det liksom. Eller när han säger att han hatar sitt jobb... Vad svarar man på det liksom? En sak om det hade vart en kompis eller familjemedlem, men när man småpratar samtidigt som man lagar mat? Jag typ skrattar lite och ba okej... Jag kan ju inte verka allt för rolig!

Aja, nu är klockan 10 över tolv och jag måste verkligen sova!

Godnatt och puss, hoppas ni har haft en bra tisdag!



Det här var min lunch... eller det var meningen att det skulle vara det... Creamy golden vegiterian soup hette den... Nja. helt geléig var den med...  Såg ut som någon spytt upp det och sen hällt tillbaka det i burken. Slängde alltihopa och gjorde iordning en annan soppa.


Träning!

God kväll alla söta läsare!

Idag har jag, förutom jobbat och vart i skolan, gått på Total Tone (vilket är; "A combination of body sculpting exercises designed to tone & strenghten all aeras of the body"). Det var inte överdrivet jobbigt, men helt okej. Tänkte egentligen gå på Pilates Fitness ikväll med, men det börja sju och jag var klar 10 i sju... '

Imorgon är det inte speciellt mycket klasser på dagen, men tänkte jag kunde prova Tai Chi & Relaxation ("This class will relax the mind and body, It gently tones and strengthens muscles, improves your balance and posture and can also improve some medical conditions eg. cardiovascular, respiratory and digestive disorders"). Verkar inte allt för jobbigt så kanske får gå till gymmet efteråt med...

Så himla roligt med alla dessa olika klasser man kan gå på! Har räknat dom och det är 47 olika klasser, plus några för överviktiga, gravida, äldre och med skador.

Har fått två otroligt söta sms! Man blir så himla glad, började gråta av det ena! Tänk att det finns människor som bryr sig så mycket om en! Har träffat folk här som inte längtar hem alls, de kan ju inte ha några bra vänner eller familj att längta hem till. Själv har jag världens underbaraste familj och fantastiska vänner, inte konstigt man längtar hem! Har ju iof träffat många bra kompisar här med, så jag överlever! Haha!


Måndag

gud, igår var nog den tråkigaste dagen jag varit med om! Latinodansen var däremot askul, men när jag kom hem vid ett så hade jag så tråkigt att jag höll på att dö. Det är lite svårt att bo i en annan familj, för de åker ofta iväg på helgerna och gör olika saker och de frågar aldrig mig om jag vill följa med. Sen känner jag mig inte  så hemma här att jag kan gå ner och sätta mig i vardagsrummet, vet inte vad familjen tycker om det... Tog en lång promenad iallafall och kollade även på Harry Potter... Hm, rolig söndag. Eller inte!

Aja, idag är det en ny dag! Har gjort klart alla sysslor och äter frukost just nu. Ska till skolan som vanligt och sen tänkte jag gå på nått pass, vet inte riktigt vilket än.


Söndag

Hade en helt sjukt kul kväll igår! Vi började som sagt med att gå på resturang. Det var inte helt lätt att hitta en resturang för 8 personer, vi gick från ställe till ställe och även de schabbigaste ställerna hade fullbokat. Känns ganska smart av oss att tro att vi får ett bord för 8 personer på en lördag kväll. Herregud vad i gick! Inte kul när man har höga klackar! Tillslut så hittade vi en mysig pizzeria. Efter middagen så delade vi på oss, några åkte hem till Caroline (de som inte skulle ut) och jag, Nanna, Matilde och Karina gick till Buddha Bar, Traders, Chambers, ett annat ställe som jag inte kommer på namnet och vi slutade som vanligt på Royal Yacht. Dit kom även de andra sen, men de var inte så pepp så de drog hem ganska tidigt. Men shit vad kul vi hade! Dansade som.... aa jag vet inte, men sjukt kul var det!

Nu ligger jag i sängen med datorn på magen (heelt underbart), har ätit frukost och om 50 minuter ska jag på Aerobic latino.

Eftersom paketet mamma skickade inte har kommit så hade jag ingen kamera, så har inga bilder.

Ha en bra söndag allihopa!


Lördag

Har spenderat dagen med en massa andra au-pairer, alltid trevligt!

Började på gymmet tillsammans med Caroline (fransk) och Matilde (även hon fransk) och efter det så åkte vi till St Owen där vi åt lunch vid stranden. Lite blåsigt, men annars rätt varmt. Sen körde vi till St Brelades Beach där vi tog en glass och mötte upp Karina, Antoine (fransk), Vivianne (tysk) och Islam (fransk). Vi tog en varm chocklad på ett café, rätt mysigt!

Nu måste jag verkligen göra mig iordning, men jag orkar inte gå upp! Haha, latmasken själv!

Imorgon ska vi på Aerobic latino! ah, ska bli så kul!

Ajaaa, nu måste jag verkligen hoppa in i duschen, vi ska ju träffas vid sju eftersom vi ska äta middag innan!


Maaat

Det var väldans vad man vaknar tidigt när man är hemma på en fredagskväll då... Vaknade med panik, ska gå på spinning halv elva, men hade glömt ställa klockan. Men klockan var bara halv åtta! Jag som ville sova ut!

Ikväll ska vi ut och äta och efter gå till lite klubbar. Kommer inte ihåg om jag har skrivit om det innan, men just nu är det något som kallas för Tennerfesten, vilket innebär att alla resturanger erbjuder tre-rätters middag för 10 pund. Och då snackar vi riktigt riktigt fina resturanger! Alltså ett perfekt tillfälle att gå ut och äta riktigt gott.

På tal om mat så kom Brendan hem efter att ha handlat mat igårkväll och när jag hjälpte till att packa upp så fråga han:
Angelica, do you eat?
Jag: Haha, yeah, of course I do
Han: When?
Jag: Ehm...
Han: Well, I bought some pizza for you, choose wich one you want!

Dock slutade det med att jag satt och åt middag med Donna och Brendan, och bara för att visa att jag inte är anorektisk eller något så åt jag extremt mycket. Jag och Brendan hade lagat potatismos, kroketter, pizza, vitlöksbröd, biffar... Och, med lagat så menar jag naturligtvis att ta ut förpackningen ur kylen, göra lite hål i plasten, in med den i micron i två minuter, ta ut, rör, och in igen för 2 minuter.



Hahaha, mina älskade <3

Msnade med Malin, Sarah, Sofia, Ida, Anna och Elin förut, de var hemma hos Malin och förfestade innan de ska dra till Trädgårn. Och nej, jag vill inte alls vara med mina tjejer just nu! Verkligen inte... haha :)
Hoppas på en del fylle-sms!



Anna och Ida och folk i bakgrunden




Sofia, Elin, Sarah och Malin



Haha, fina flickor det där!
Blev extremt ful på min bild så suddade över det! Haha




skola, lunch, träning

Åh så duktigt jag har varit idag... skola, åkte till Les Quennevais med Matilda och Karina, köpte lunch där (minnestronesoppa), mötte upp Ulrike och vi fyra gick på core condition som var helt sjukt jobbigt, vill inte ens tänka på träningsverken jag kommer ha imorgon. Efter det så sprang jag och Ulrike på bandet i 15 minuter,de hade köpt in nya maskiner, så vi ville prova. Nu börjar jag snart jobba, vet inte hur jag ska komma upphärifrån dock, är helt slut!

Ikväll ska jag nog sitta barnvakt, om inte så ska jag på bio med några stycken.


Ah, ibland har man allt bra tur



TUR  att denna burk inte är öppnad! Kunde slutat illa annars... Kan riktigt se mig själv sitta med en sked och bara vräka i mig...


NPKARE

Sarah. säger:
npkare?

Angelica. säger:
npkare?

Sarah. säger:
typ npkare


Haha, och nej, vi fattar inte heller vad vi pratar om..


Bilder av Milad :D

Wie, kolla vad jag fick av världens bästa Milad förut;




















Jag och Mailad :D



Yoga

Har precis kommit hem från ytterligare en yoga-klass. Haha, jag är nog inte så bra på det... Vi skulle stå mot en vägg, framåtböjda med ena benet upp i luften, låter enkelt, men man ska ha kroppen på ett speciellt sätt, så det är skitsvårt! Tycker jag iallafall. Står och kämpar förfullt och Matilde försöker rätta till min kropp (man jobbade i par) så säger läraren; kom här och kolla, denna tjej har vart här två gånger.
  Jag verkligen lös upp och trodde jag var ett underbarn när det kom till Yoga. Så forstsätter hon; såhär ska man inte göra! Jag börjar gapflabba och ba haha well, thank you... Så då börjar alla "förstå-sig-påare" att rätta till mina ben, kropp och huvud, allt på samma gång. Samtidigt som jag verkligen skrattar!

Hahahaha, fan vilken syn det måste vart.

Nu ska jag ta och byta om, om en kvart börjar jag jobba. Ikväll sitter jag barnvakt...


hej hopp

Haha, förlåt för det förra inlägget, men jag var ganska irreterad. Jag har inte världens bästa morgonhumör och då ha fyra ungar klockan halv sju på morgonen som; börjar gråta för att hon inte får en hel chipspåse i lunchboxen, en 6-åring som säger: angelica, kom här! du får städa upp detta! när han har spillt mjölk över halva bordet, en annan som bli sur på mig när hon inte hittar sin tröja... Åhhhh! Det är inte helt lätt att hålla god min hela tiden, det är en sak som är säker!
Brukar inte bli såhär irreterad, trots att liknande saker händer varje dag, men jag orkade bara inte idag. Höll dock en jävligt bra min och barnen blev glada tillslut, men åh vad jag bara kokade inombods. Så jäkla bortskämda!

Det är målare hos oss just nu. De skulle vart klara i torsdags men de håller fortfarande på. Tycker det är lite obehagligt att ha tre okända (varje dag är det nya män) här som kommer och går hur som helst. De har nyckel till huset och om man typ tittar på TV, duschar eller byter om så hör man nån ba HELLOOOO?!?!? och visps så har man tre gubbar i huset. Innan målarna så var det rörmokare, en gubbe som fixa med trappan, en som fixa med garaget och en med trädgården. Undrar när det tar slut?!

Haha, är som ni märker inte på så bra humör. Ikväll ska jag iallafall till Post Horn pub, ska bli kul!

Skulle tränat idag, men jag har sån extrem träningsverk att jag knappt kan ta mig uppför trappan så jag skippade det idag...


....!!!!

jävla ungar.

Aoutch!

Var ju som sagt på yogan idag med Ulrike, tror jag kommer gilla det, men måste gå fler gånger! Dock så har jag extrem träningsverk i ben, mage och armar så varje övning vi gjorde var väldigt smärtsam...

Haha, det är så kul med folk som har lärt sig en eller flera meningar på svenska utan att riktigt veta vad det betyder. Träffade en kille som var asglad över att jag var svensk, eftersom han kunde säga hur mår du på svenska. Dock så sa han vill du ha det i rågen? istället. Jag ba: ehm, are you sure you know what that means?  Han: YES! It means How are you? Jag: HAHAHA ehm, no, not really.

Ulrikes pojkvän som körde oss till yogan idag kunde också lite svenska och det han kunde var "du är så vacker".
haha, viktiga saker vissa lär sig...


Bilder från igår kväll!

Så, här kommer lite bilder från igår kväll... Har kollat igenom alla och de är inte speciellt roliga, kunde ju bara ta bilder när vi satt ner, ville ju inte bära runt på kameran hela tiden.


Sonja och Sara








På Platinum, bästa stället! Asgrym musik!

Som ni kanske förstår så gick det inte så bra med det där med att ta bussen halv tolv och ta en eller två drinkar... Tog en taxi hem vid 2 tror jag...


Imorgon ska jag och Ulrike på yoga efter skolan :)


Bra dag :)

Klockan 9 gick jag upp och gick till Les Quennevais för att tillsammans med Matilde träna Step Up. (som inte alls var som hon sa, det var vanlig step up, vilket jag gjort väldigt mycket, så jag ägde! haha). När jag kom dit så kom jag på att jag glömt mina skor, så det var bara att vandra hem igen, tur att jag var så tidig! Efter passet så åkte vi hem (matilde har bil) till mig och jag sprang in och hämtade bikini och handduk oså åkte vi tillbaka och bada jacuzzi och bastade.

 Vid halv ett så åkte vi till St Ouens bay och kollade på en demonstration där människor stog vid vattenbrynet och höll händer. Det var mot den planeringen som är nu, det planeras att byggas en massa hus vid stranden. Så jag och Matilda satt där och köpte även en hamburgare. Helt sjukt vad god hamburgaren var! Det var med annanas, sallad, bacon, kött... Godaste hamburgaren jag ätit!

Ikväll ska vi, jag och Matilde och några andra au-pairer antagligen gå ut och äta, eftersom Tennerbyfestivalen är.

haha som ni märker så vill jag hålla mig sysselsatt eftersom de tidigare söndagarna har varit fyllda med hemlängtan...


Skriver om igår kväll snart, och då kommer även bilder!







okej, detta är en väldigt hemsk bild, men tog ingen mer...


Lite tid att slå ihjäl..

så, nu har jag bestämt mig. Huvudvärken har släppt men är fortfarande inte spec. pepp. Är också helt sjukt hungrig, vill inte gå ner och störa... Så jag åker in och tar en eller två drinkar och sen tar jag halv tolv bussen hem :) Vill verklinge inte riskera att inte få en taxi, fy fan vad hemskt att behöva stanna kvar och vänta på morgonbussen som kommer halv sju. Dagarna är här ganska varma, men kvällarna/nätterna är kalla!

Hm, min buss går om typ 30 min. Vad ska jag hitta på nu då? Är helt klar ju. Tur att man har datorn som kan underhålla en!

Mamma skickade ju ner skor, jacka och kamera i måndags, men paketet har fortfarande inte kommit. Åh, jobbigt med jacka! Har en röd klänning på mig, kan ju knappast ha en röd skinnjacka! Får ta den vita... Har med en kofta som jag kan ha typ i kön oså, så kan jag ha jackan i väskan och ta på när jag ska åka hem.  Haha, ganska intressant va? Sa ju att jag har mycket tid!

Imorgon ska jag och Matilde på Step! Dock inte alls samma step som hemma, utan här står man i en ring av step-up brädor och gör sit-ups, armhävningar osånt. Tror jag iaf. Matilde är fransk, hon pratar bra engelska, men hennes uttal är väldigt... franskt. Så när hon pratar fort så låter det som hon pratar franska och jag fattar ingenting. Men tror det var det hon menade! Det är kvart över tio imorgon! Gah, tidigt! Men aja, antar att det är bra...

Här i Jersey så är det just nu något som kallas Tennerfestival, vilket betyder att alla resturanger erbjuder en tre-rätters middag för 10 pund. Så vi kanske går ut och äter sen med, hade vart så gott med riktig mat! Och denna gången ska jag fan inte äta soppa! Åt det idag med och börjar verkligen tröttna  nu. Soppa, en macka  och två bananer är det enda jag har ätit idag, så får ta det lugnt med drickandet idag, kommer inte sluta bra annars... haha :)

Aja, nu får jag ta och gå, tar en stund med mina klackar!

Puss på er, hoppas ni har en jättebra lördagskväll!


en bild från balen... underbar kväll!


Kvällens planer

Hej hopp!

Har precis kommit tillbaka från gymmet, var där med Ulrike och Matilde. Vi skulle egentligen gå och simma men det stängde precis... så jag som inte hade med mig träningskläder fick träna i de kläder jag kom i, haha. Som tur var så hade  jag leggings och en lång tröja, så det var inte så farligt.

Ska ut snart, men är inte alls pepp. Har haft världens huvudvärk ganska länge nu. Har tagit huvudvärkstablett för typ 10 min sedan, så det kanske släpper snart. Annars så är jag nog bara med en kort stund, tar en drink och åker hem typ.

Börjar få lite panik över hur jag ska komma hem. Innan har jag alltid varit ute med Karina och hon har numret till en taxichafför. Bussarna slutar gå halv tolv och för att ta en taxi måste man stå i världens längsta kö och det är inte ens säkert att man får en taxi. Så... med huvudvärken  + detta så kanske jag tar den sista bussen hem. Plus igen att ingen bor där jag bor och jag vågar typ inte ta en taxi ensam, har lite fobi mot det.

Åh, är så himla hungrig, men familjen har ju sin middag nu och jag vill ju inte direkt gå ner och göra iordning mat. Åh... inte min kväll! Fast inget kan iof få mig att må dåligt idag, tack vare alla bilder från igår kväll! Haha, gud vad jag har skrattat!

ÖVERRASKNINGEN!

HAHAHA JAG DÖÖÖR! Malin har lagt upp 68 bilder på mig på facebook... här kommer några av dom;












haha, förklaring till sms nr 1!










förklaring till sms nr 2! hahaha stackars Kian, måste vara tungt..





SA JU ATT JAG HADE VÄRLDENS MEST UNDERBARA VÄNNER!

Nu kunde även jag vara med på deras kväll! Festklädd och allt var jag ju! Haha, måste varit världens bästa överraskning!!  Älskar er!!


<3

Ett till sms har trillat in och har även fått ett samtal från Malin, Milad och Sofia! De satt på bussen med en massa andra påväg in till trädgårn! Har man inte helt underbara kompisar som tänker på en även när de är med en massa andra människor och ska iväg på fest? De hade tydligen också en överraskning? Hm... spännande!

Glömde skriva förut att när jag var ute och gick så kände jag mig väldigt ensam. Visst hade jag vart med Matilda och visst ska jag träffa folk imorgon, men så fort jag blir ensam så längtar jag hem. Lite jobbigt, haha!
Men ringde Sarah, grät lite och inom kanske 2 minuter så skrattade jag igen! Tänk att det finns sådana människor som kan få en att må bra så fort!

Jag har verkligen världens mest underbara kompisar!
Och Ida, försökte också mig på att göra pussmunnar och det blev asfult, men här kommer en ändå!


Till Ida, jag saknar dig också jättemycket!!!


Ha?

Har fått två väldigt konstiga sms...

Nr 1, från Sofia: Skärp dig nu, decka i badkaret e fan inte okej :D

Nr 2, från Malin: Man rider inte på hundar angelica.. Stackars Kian! Nu får du ju ge dig! Sofia sa ju till dig nyss! Aja vi älskar dig ändå ;)

Hm, har inte något minne av att jag deckat i något badkar, kan i och för sig mycket väl ha hänt, men jag har då fan inte ridit på Kian (milads hund).

Kan ju även tilläggas att Malin, Sofia och Milad är ute nu, antar att det är lite av en förklaring.

the one thing I wish I forget

Kom precis hem från en lång promenad, tog lite bilder oså... haha, kul fredag jag har! Ajaa...
Har som vanligt vart i skolan och efter det så gick jag till Les Quennevais och mötte upp Matilde och vi åt lunch (gissa vad jag åt? soppa! haha vad händer med mig, har aldrig gillat soppa innan...) innan vi gick på Core conditioning. Man skulle använda stora bollar, fan vad svårt det var! Och jobbigt! Haha, kände mig inte speciellt smidig när man skulle upp på knä på bollen, utan att hålla i sig i något! Jag och Matilde kämpade med det tills övningen var slut, jag kunde inte ens lyfta fötterna från marken! Haha, gud vad jag skrattade! Det jobbiga var ju dock att ingen annan skrattade, blev lite pinsamt när jag upptäckte det...

Sen åkte vi till Marks and Spencer, hon skulle köpa lite grejer innan hon skulle hem och ta hand om hästarna (!!!!!) och jag åkte hem och solade :) Har hört att det är riktigt kallt i Sverige, hehehe :)

Imorgon ska jag som sagt jobba från tio till tolv, sen så ska jag träffa Matilde och en annan au-pair, vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra än, men det löser sig :)

På kvällen så har familjen sin middag, undrar egentligen hur många det är som kommer. De stressar ju som det vore en riktigt stor fest, men med tanke på att middagsbordet endast rymmer 6 personer så antar jag att det blir en ganska liten middag. Jag ska iallafall ut med Sonja och Sara, två tyska tjejer från min klass :)



 














(om ni undrar vad rubriken har med saken att göra så har jag en låt på huvudet och kan bara komma på desa ord just nu...)


Torsdag


Hej hopp alla glada!

Skola och biblan idag, letade i typ två timmar för att komma dit och när jag väl kom dit så var det verkligen ett asdåligt bibliotek! Bara gamla böcker... Aja, fick med mig tre stycken hem och ska låna en av Karina med.

Sitter barnvakt även ikväll.

Haha, lite roligt, familjen har gäster på lördag och mamman är hur stressad som helst över detta! Hon har beställt målare, de har fixat trappan, de har bytt handfat.. och då har hon inte ens bestämt vad de ska äta! Haha :) Hon har även bett mig jobba på lördag morgon i utbyte mot att jag får ledigt hela fredagseftermiddagen.

Alla drar till Sticky idag. Nej, nej, inte alls avundsjuk. Det brukar ju inte vara så kul när det är Top Floor och när typ alla man känner är där.  Hahaha, ja ja, jag har väl haft min tid där... 


Saknar min lilla Millapilla...


RSS 2.0