B-bar och the royal yacht

God morgon!

Hade jättekul igår! Jag och Karina började kvällen hemma hos henne med tacos och öl, så himla gott med tacos igen! Äntligen hemlagad mat! Haha :) Sen tog vi bussen till St Helier och upptäckte att vi hade 40 minuter på oss innan de andra kom, så vi letade upp en bar i närheten. Haha, roligaste baren, det såg ut som ett hotell från 70 talet! Jukebox och hela kittet! Vi var helt klart yngst, majoriteten var väl 50 +, men gud så roliga alla var! En kvinna, som var störtskön, la i pengar på jukeboxen så vi kunde välja låtar. Det blev Mr brightside med The killers och when love takes over med Kelly Rowland. Kul att dom har sån musik!

Sen mötte vi upp Nanna och Ulrike och gick till B- bar. Ganska coolt ställe faktiskt. Där inne mötte vi typ halva skolan, haha! Vi satt kvar tills de stängde av musiken och tände lamporna och vi gick sen till the royal yacht. Slapp visa ID! Wiee!

Dansade en massa där inne och hade skitkul! Dock var vi inte ute såå länge, kom hem vid två ungefär, jag och Karina tänkte ju att vi ska ut idag med så vi fick ta det lite lungt. Kom ut och såg taxi-kön, sjukt lång! Men Karina hade numret till en taxi-chafför som var snäll nog att hämta oss.

Om ni undrar hur det gick med skorna så gick det bra! Bröt inte nacken eller någonting! Fick dock ganska ont i fötterna, men van som man är så hade jag med mig ett par platta skor i väskan, så vid slutet av kvällen så bytte jag bara! Inte alls lika snyggt, men vem bryr sig? Haha, så länge man är snygg i början av kvällen så!

Önskar jag hade bilder... mamma ska skicka över kameran nu iallafall, så snart kommer jag kunna ta bilder som jag kan lägga upp här!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0